Dreptul de retragere

Produsele oferite de holistic perspective prin intermediul platformei reprezinta continutul digital care nu este livrat pe un suport material, utilizatorul declarand ca are cunostinta de acest aspect si acceptand formatul digital al produsului, care este definit conform art. 2 pct. 11 din ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
Astfel, avand in vedere ca produsele furnizate reprezinta continut digital, conform art. 16 lit m) al ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative nu aveti dreptul de a solicita retragere din contractul incheiat cu holistic perspective, si implicit returnarea produselor achizitionate.
Plasarea unei comenzi pe site, prin parcurgerea tuturor pasilor, echivaleaza cu acordul dumneavoastra prealabil expres de incepere a prestarii si furnizare a produselor digitale si, totodata, confirmare ca ati luat cunostinta ca va pierdeti dreptul legal la retragere, prevazut de ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Contact us at diana@dianabadea.ro for questions related to refunds and returns.