Felul în care lucrez cu oamenii îmbină Intuiția, cunoștințele acumulate în urma cursurilor și pregătirii în domeniu, si, bineînțeles, experienta mea de viață și lecțiile prin care am trecut.

 

Vei observa probabil o rezonanta, ceva în tine ce simți ca te atrage sa lucram împreună.

 

Daca iti vei urma acest instinct, cel mai probabil vei regăsi în stilul meu de a lucra cu oamenii perspective diferite, un spațiu plin de compasiune și o ora în care este despre tine.

 

Stilul meu de coaching nu este unul convențional, deoarece las Intuiția sa ghideze ședințele. In timpul sedintelor, vei avea diverse constientizari, momente de tip “aha”, iar apoi, posibil diverse sincronicitati sau experiente conectate cu discutia noastra.

 

Mi s-a întâmplat de multe ori sa cunosc oameni, sa purtam o discuție cu Sufletul deschis, o discuție autentica, și acea persoana sa izbucnească în plâns, sau sa scoată la suprafață anumite răni, părți din Sine pe care le ingropase de mult.

 

Intentia este sa iti fiu oglinda sinceră către suflet. Sa te uiți cât mai profund în tine și sa descoperi toate părțile pe care le-ai lăsat neiubite un timp.

 

Le vom aduce pe rând înapoi, și le vom reuni cu tine. Uneori doar prin anumite discutii, alteori poate vom face o călătorie shamanica împreună, o meditație ghidată sau diverse exercitii.

 

Te invit sa iti dai voie sa mergi în profunzime.

 

La capătul celălalt vei putea regăsi compasiunea, înțelegerea, iubirea de sine, autenticitatea poate uitate/ blocate într-un colt al copilăriei.

 

Mă bucur din suflet ca te alegi pe tine prin  aceste sesiuni.

 

Ne vedem curând,

Diana

Coaching 1:1

NEW

Sesiune Individuala

RON 200 / h
  • Se desfasoara pe Zoom
NEW

Pachet 6 Sedinte

RON 1000
  • Se desfasoara pe Zoom
NEW

Pachet 14 Sedinte

480
  • Se desfasoara pe Zoom

Diana Badea

Intuitive Healer & Therapist

Cum imi pot face o programare?